Menu Sluiten

Nieuws van de Speelweek 2011

Nog een maandje… en dan begint de zomervakantie! Velen van jullie hebben daar natuurlijk ontzettend veel zin in en zijn al bezig om alles te plannen voor de speelweek. Bijvoorbeeld met wie je in de hut gaat en of je dit jaar wel wakker kan blijven bij het kampvuur? Maar wat gaan we de andere dagen doen dit jaar?!

Aangezien het dit jaar een lustrumjaar is, zijn de leden van het bestuur en de leiding al volop bezig om er een fantastisch programma van te maken. Dit programma zal alles te maken hebben met het thema van de 35e speelweek: HET VOUTE FEEST !!!

Het thema is gekozen, omdat het feest is! Dit is namelijk de 35e speelweek, een lustrumjaar dus. Maar… er schijnt wat onenigheid te zijn over de hoeveelste speelweek het nu eigenlijk is. Vanaf de 25e hebben we zeker goed geteld, maar er zijn mensen die beweren dat het pas de 34e speelweek is. Door het thema hieraan te koppelen pakken we dit meteen samen en tellen we vanaf nu gewoon door en vieren we dit jaar met het voute feest van de 35e speelweek. Dus haal je VOUTE kleding maar vast tevoorschijn uit de verkleedkist, dan kan je alvast in de stemming komen!

De inschrijvingen zijn dit jaar weer op CBS de Brug en wel op 15 en 22 juni 2011. Voor die tijd ontvangen jullie een inschrijfformulier die jullie vast kunnen invullen. Het inschrijfgeld is €17,50 per kind. Schrijf je dan ook snel in, want ná 1 juli wordt dit €22,50 per kind.

We zijn nog op zoek naar sponsoren die een bijdrage willen leveren om er een extra speciale speelweek van te maken dit jaar. Uw bijdrage is van harte welkom en kunt u overmaken op onze bankrekening: 11.95.81.728 bij de Rabobank t.n.v. St. Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug, ov.v. Speelweek 2011. Om dit jaar wat extra geld voor de activiteiten op te halen hebben wij het idee om vrijdagavond 5 augustus 2011 een programma voor de 16+-ers van Nieuwerbrug en ouders van de speelweek te organiseren. Dus zet deze datum vast in je agenda, want dit wil je zeker niet missen! In de volgende Nieuwsbrug hopen we jullie meer te kunnen vertellen. Natuurlijk kunt u ook hier op de website kijken.

Groeten namens het bestuur van de St. Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug
Lianne Verhagen