Menu Sluiten

Nieuwsbericht Speelweek 2011

Zijn jullie er al klaar voor? Het is bijna zomervakantie, dus tijd om weer eens wat meer informatie te geven over de speelweek van dit jaar! Voor je het weet is het 8 augustus 2011 en zien we elkaar weer tijdens de 35e speelweek!

Op dit moment dat dit bericht op de website en in de Nieuwsbrug verschijnt, zullen de meesten van jullie zich al hebben ingeschreven op school. Mocht je dit nog niet hebben gedaan, dan kun je je alsnog inschrijven bij Sylvia Reijn, Korte Waarder 41 in Nieuwerbrug. Het inschrijfgeld bedraagt na 1 juli 2011 €22,50 per kind. Het thema is al bekend: HET VOUTE FEEST!

De leiding is al druk bezig om de laatste dingen voor het programma van de speelweek in orde te maken en natuurlijk komt het thema hierin terug. Zoek vast een leuk VOUT pak in de verkleedkist, want op maandag zullen we weer een grote optocht door het dorp houden, waarbij iedereen verkleed zal gaan. Hoe het programma er verder uit zal zien, kunnen jullie in de volgende Nieuwsbrug lezen of op de website. De Speelweek kan natuurlijk niet doorgaan zonder dat wij gesteund worden door sponsors. Mocht u de speelweek een warm hart toedragen en een bijdrage over willen maken dan kan dat natuurlijk! Ons bankrekeningnummer is: 68.44.99.967 t.n.v. Stichting Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug, o.v.v. Speelweek 2011. Willen jullie op de hoogte blijven van het laatste nieuws, kijk dan op www.speelweeknieuwerbrug.nl en in de Nieuwsbrug. Ook zijn de foto’s van de afgelopen jaren (t/m 1992) terug te vinden.

Ook de 16+ers van Nieuwerbrug, hou nog zeker de avond van 5 augustus 2011 in jullie agenda, want het dak van de tent gaat er vanaf tijdens DE VOUTE PARTY! De details hiervan vinden jullie in de volgende Nieuwsbrug, maar ook op de website van de speelweek.

Wij hebben er al zin in, we hopen jullie ook!
Namens het bestuur van Stichting Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug,
Lianne Verhagen