Menu Sluiten

Nieuws 2012

De 36e speelweek is alweer in het vooruitzicht. Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Van 13 tot en met 17 augustus staat Nieuwerbrug dit jaar in het teken van de speelweek! Zet het vast op de kalender!
De leiding is weer enthousiast aan de gang gegaan om er weer een superleuke speelweek van te maken. Dit jaar willen we het eens over een andere boeg gooien en wat aanpassingen in het programma maken. De indeling van de week wordt gedeeltelijk anders, maar niet getreurd: de vaste onderdelen als huttenbouw en bonte avond blijven er gewoon in!

Ook willen we dit jaar wat meer gebruik gaan maken van het thema. Het thema is gekozen, maar blijft voor jullie natuurlijk nog even een verrassing. Wel kunnen we vast een tipje van de sluier geven: het thema is helemaal 2012!

Voor het organiseren van de speelweek zijn we op zoek naar sponsors, want zonder sponsors kunnen wij deze fantastische week niet organiseren. Uw bijdrage is van harte welkom en kunt u overmaken op onze bankrekening: 11.95.81.728 bij de Rabobank t.n.v. Stichting Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug, o.v.v. Speelweek 2012. Namens de vrijwilligers en de kinderen van Nieuwerbrug willen wij u hierbij alvast bedanken voor uw bijdrage!

Wil je weer in de stemming komen, kijk dan even op de website: www.speelweeknieuwerbrug.nl. Alle foto’s van afgelopen jaren zijn daar nog op te vinden. In de volgende nieuwsbrug vertellen we weer wat meer: onder andere wanneer de data voor het inschrijven zijn!

Groeten,

Lianne Verhagen