Menu Sluiten

Nieuws van de Speelweek

Vorige maand hebben we het eerste bericht over de speelweek alweer in de Nieuwsbrug geplaatst. De voorbereidingen zijn in volle gang, dit jaar wordt er extra aandacht besteed aan het thema. De groepen zijn al druk bezig om er een fantastisch programma van te maken. Het thema blijft natuurlijk nog even een verrassing, maar we kunnen wel zeggen dat we veel gaan spelen dit jaar!

De speelweek is dit jaar van 13 tot en met 17 augustus. Voor de zomervakantie zijn de inschrijfdagen weer op CBS de Brug. Inschrijven kan op woensdag 20 juni 2012 en woensdag 27 juni 2012 van 12:15 tot 13.00 uur. De kosten voor deze geweldige week zijn ook dit jaar weer EUR 17,50 per kind.

Voor het organiseren van de speelweek zijn we op zoek naar sponsors, want zonder sponsors kunnen wij deze fantastische week niet organiseren. Uw bijdrage is van harte welkom en kunt u overmaken op onze bankrekening: 11.95.81.728 bij de Rabobank t.n.v. Stichting Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug, o.v.v. Speelweek 2012. Namens de vrijwilligers en de kinderen van Nieuwerbrug willen wij u hierbij alvast bedanken voor uw bijdrage!

Wil je op de hoogte blijven, kijk dan op de website: www.speelweeknieuwerbrug.nl. Alle foto’s van afgelopen jaren zijn daar nog op te vinden.

Groeten namens het bestuur van St. Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug,

Lianne Verhagen