Menu Sluiten

Nieuws van de Speelweek!

Nog even… en dan begint de zomervakantie! Velen van jullie hebben daar natuurlijk ontzettend veel zin in en zijn al bezig om alles te plannen voor de speelweek, bijvoorbeeld met wie je in de hut gaat en of je dit jaar wel wakker kan blijven bij het kampvuur? Maar wat gaan we de andere dagen doen dit jaar???
De leiding en het bestuur zijn al volop bezig om er een fantastisch programma van te maken. Dit programma zal alles te maken hebben met het thema van de 36e speelweek:
De Olympische spelen!

Het thema is gekozen omdat de Olympische spelen dit jaar vlak voor de speelweek zijn. Een heel actueel thema waarin we weer heel veel leuks gaan organiseren. Het wordt een sportieve week waarin jullie kennis gaan maken met allerlei verschillende sporten! Wie weet gaan we wel kogelstoten of een wedstrijd zwemmen in de rijn! Dus haal je sportkleding maar uit de kast om weer in de stemming te komen!
De inschrijvingen zijn dit jaar weer op CBS De Brug en wel op 20 en 27 juni 2012. Voor die tijd ontvangen jullie een inschrijfformulier die jullie vast kunnen invullen. Het inschrijfgeld is EUR 17.50 per kind. Schrijf je dan ook snel in, want na 1 juli wordt dit EUR 22.50 per kind.

Wij zijn nog op zoek naar sponsoren die een bijdrage willen leveren om er een speciale speelweek van te maken dit jaar. Uw bijdrage is van harte welkom en kunt u overmaken op onze bankrekening: 11.95.81.728 bij de Rabobank t.n.v. St. Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug, o.v.v. Speelweek 2012.
Voor het thema willen we graag vlaggen van verschillende landen gebruiken, heb jij een mooie vlag of ander materiaal voor het thema en wil jij dit uitlenen? Stuur dan een mail naar silviaveldhuizen@gmail.com
Op woensdagavond 15 augustus zoeken wij een aantal mannen die de hutten van de kinderen waterdicht kunnen maken, samen met de vrijwilligers. We verzamelen om 19.00 op het veld. Heb jij interesse? stuur dan een mail naar silviaveldhuizen@gmail.com . We kunnen jullie hulp goed gebruiken!
Kijk ook eens op onze site: www.speelweeknieuwerbrug.nl, hier staan de foto’s van vorig jaar ook nog op!

Groeten namens het bestuur van de St. Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug,
Silvia van Veldhuizen