Menu Sluiten

Nieuws!

Zijn jullie er al bijna klaar voor? Het is bijna zomervakantie, dus tijd om weer eens wat meer informatie te geven over de speelweek van dit jaar! Voor je het weet is het maandag 13 augustus en begint de 36ste speelweek alweer.

Op het moment dat deze Nieuwsbrug verschijnt zullen de meesten van jullie zich al hebben ingeschreven op school. Mocht je dit nog niet gedaan hebben, dan kun je je alsnog inschrijven bij Sylvia Kroone, Weijland 70 B in Nieuwerbrug. Het inschrijfgeld bedraagt na 1 juli 2011 EUR 22,50 per kind.
Het thema is al bekend: dit jaar is het OLYPISCHE SPELEN! De leiding is al druk bezig om de laatste dingen voor het programma van de speelweek in orde te maken en als je thema ziet zal het een sportieve week worden.

Dit jaar zijn er een aantal veranderingen, dus let goed op het programma in de Nieuwsbrug van augustus. Zo is er geen optocht en worden de kinderen van alle groepen maandag om 9.00 uur op het veld verwacht, met lunchpakket. De kinderen van groep 3 en 4 gaan naar het zwembad. De kinderen van groep 1 en 2 gaan deze dag naar een speeltuin en zijn dus de hele dag weg. Op dinsdag zijn de kinderen van 10.00 tot 15.00 op het veld. De kinderen gaan dan tussen de middag niet naar huis.

De Speelweek kan natuurlijk niet doorgaan zonder dat wij gesteund worden door sponsors. Mocht u de speelweek een warm hart toedragen en een bijdrage over willen maken dan kan dat natuurlijk! Ons bankrekeningnummer is: 1195.81.728 t.n.v. Stichting Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug, o.v.v. Speelweek 2012.

Ook zijn we nog opzoek naar vaders die woensdagavond willen helpen met het waterdicht maken van de hutten. Geef je op bij Silvia van Veldhuizen Ook als je een mooie vlag van een bepaald land in je bezit hebt, stuur dan een mail. Wij kunnen deze goed gebruiken!

Willen jullie op de hoogte blijven van het laatste nieuws, kijk dan op de site www.speelweeknieuwerbrug.nl Ook de foto’s van vorige jaren zijn hier op terug te vinden.

Wij hebben er al zin in, we hopen jullie ook!

Namens het bestuur van de St. Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug,
Silvia van Veldhuizen