Menu Sluiten

Speelweek Nieuws

De 37e speelweek is alweer in het vooruitzicht. Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Van 26 tot en met 30 augustus staat Nieuwerbrug dit jaar weer in het teken van de speelweek! Zet het vast op de kalender!

Het thema blijft natuurlijk nog even een verrassing, maar we kunnen wel zeggen dat we dit jaar een groot avontuur gaan beleven! De speelweek is dit jaar van 26 tot en met 30 augustus. Voor de zomervakantie zijn de inschrijfdagen weer op CBS de Brug. Inschrijven kan op woensdag 3 juli en woensdag 10 juli 2013 van 12:15 tot 13.00 uur. De kosten voor deze geweldige week zijn dit jaar €19,50 per kind.

Voor het organiseren van de speelweek zijn we nog steeds hard op zoek naar sponsoren, want zonder sponsoren kunnen wij deze fantastische week niet organiseren. Uw bijdrage is van harte welkom en kunt u overmaken op onze bankrekening: 11.95.81.728 bij de Rabobank t.n.v. Stichting Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug, o.v.v. Speelweek 2013. Namens de vrijwilligers en de kinderen van Nieuwerbrug willen wij u hierbij alvast bedanken voor uw bijdrage!