Menu Sluiten

Thema Speelweek 2013!

Nog even… en dan begint de zomervakantie! Velen van jullie hebben daar natuurlijk ontzettend veel zin in en zijn al bezig om alles te plannen voor de speelweek, bijvoorbeeld met wie je in de hut gaat en of je dit jaar wel wakker kan blijven bij het kampvuur? Maar wat gaan we de andere dagen doen dit jaar???

De leiding en het bestuur zijn al volop bezig om er een fantastisch programma van te maken. Dit programma zal alles te maken hebben met het thema van de 37e speelweek:

OP EEN ONBEWOOND EILAND!

Een heel stoer thema waarin we weer heel veel leuks gaan organiseren. Het wordt een sportieve week waarin jullie kennis gaan maken met allerlei verschillende activiteiten! Wie weet gaan we wel een vlot bouwen of een wedstrijd zwemmen in de rijn! Dus haal je kompas en je rugzak maar uit de kast, want we gaan er weer wat moois van maken!

De inschrijvingen zijn dit jaar weer op CBS De Brug en wel op 3 en 10 juli 2013. Voor die tijd ontvangen jullie een inschrijfformulier die jullie vast kunnen invullen. Het inschrijfgeld is EUR 19.50 per kind. Schrijf je dan ook snel in, want na 1 augustus wordt dit EUR 22.50 per kind.

Wij zijn nog op zoek naar sponsoren die een bijdrage willen leveren om er een speciale speelweek van te maken dit jaar. Uw bijdrage is van harte welkom en kunt u overmaken op onze bankrekening: 11.95.81.728 bij de Rabobank t.n.v. St. Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug, o.v.v. Speelweek 2013.

Op woensdagavond 28 augustus zoeken wij een aantal mannen die de hutten van de kinderen waterdicht kunnen maken, samen met de vrijwilligers. We verzamelen om 19.00 op het veld. Heb jij interesse? stuur dan een mail via ons contactformulier. We kunnen jullie hulp goed gebruiken!

Voor de hutten zijn wij nog op zoek naar houten pallets, heb jij eventueel nog pallets staan? Stuur dan even een mail via ons contactformulier.