Menu Sluiten

Bonte Avond / Foto’s van Donderdag

Vanavond gaat het gebeuren, de bonte avond. Dat wordt wel spannend en lekker lang opblijven! Iedereen kan vanavond zien hoe goed jullie de afgelopen week hebben geoefend! Vanaf 17.30 zijn jullie van harte welkom met je ouders en andere belangstellenden. Thuis hoeft er niet gekookt te worden, want er kan  heerlijk gegeten worden in het buitenrestaurant. Bij de ingang krijgen de kinderen een consumptiekaart waar drinken en eten op te krijgen is. Daarna gaan we omkleden en schminken voor de grote show die om 20.00 begint. Het is alleen mogelijk om voor en na de bonte avond bij de hutten te gaan kijken, in de pauze is het huttendorp gesloten! Na jullie spetterend optreden kunnen jullie gaan ‘slapen’ in de hut en neemt de nachtploeg het over.

De foto’s tot nu toe (t/m 17:30 uur) staan online. De foto’s van de Bonte Avond volgen morgenmiddag. Veel plezier vanavond!