Menu Sluiten

Foto’s Bonte Avond / Vanavond

Goeiemorgen allemaal! Allemaal een beetje uitgeslapen? De kinderen zijn vanochtend om 7:30 uur gewekt om lekker verder in hun eigen bedjes te gaan slapen. Het was een fantastische Bonte Avond! De foto’s van de Bonte Avond en de foto’s van ná de Bonte Avond staan online! Het filmpje van TV Bodegraven laat nog even op zich wachten. Het filmpje hebben ze nog niet gepubliceerd.

Vanavond hebben we nog een leuk programma dat start zoals altijd om 19.00 uur in de tent en eindigt om 21.00 uur! Allereerst gaan we lekker pannenkoeken eten en daarna begint om 19.30 een entertainmentshow met aan het eind een spectaculaire vuuract. Dus zorg dat je erbij bent. Na het afsluiten van de speelweek gaat de brandweer de hutten in de brand steken en kunnen jullie de leiding uitzwaaien, waarbij jullie nog een leuke attentie ontvangen als aandenken van een spannende en actieve week. Tot vanavond!