Menu Sluiten

De vakantiespeelweek komt in actie! Helpt u ons?

Elk jaar organiseert de Stichting Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug in de laatste week van de zomervakantie de speelweek voor de kinderen uit ons dorp. Dit gaan we natuurlijk dit jaar ook weer doen in de week van maandag 25 augustus tot en met 29 augustus 2014.

Op dit moment zijn we alweer volop bezig met het plannen en voorbereiden van allemaal leuke en gezellige activiteiten. Zelfs het thema van de speelweek is bekend. Wat dat thema is, dat houden we nog even geheim, maar het belooft echt spectaculair te worden! Vooral de plannen voor het donderdagprogramma zijn veelbelovend!

Ieder jaar doen we er als bestuur, leiding, creatief team, terreinmensen, catering en alle andere vrijwilligers alles aan om de speelweek voor de kinderen en hun ouders/verzorgers/belangstellenden een topweek te laten zijn. Er zijn zo’n 50 mensen voor- en achter de schermen keihard en met veel enthousiasme aan het werk om alles goed te laten verlopen. Alles voor een topweek voor de kinderen.

Waar we als speelweek inmiddels echter tegenaan lopen is dat de speelweek het qua financiën steeds moeilijker krijgt om alles goed voor elkaar te krijgen. De inkomsten lopen terug, maar de vaste lasten blijven hetzelfde of gaan omhoog.

Om de kinderen een leuke speelweek te kunnen bieden zal er daarom iets moeten gaan gebeuren en daarbij hebben wij uw hulp hard nodig! Wij als speelweekorganisatie hebben het plan opgevat om m.b.v. diverse acties geld in te zamelen. Zelfs de paashaas komt in actie voor de speelweek!

Op zaterdag 12 april komt de speelweekleiding bij u aan de deur met de verkoop van zakjes met paaseitjes. Gewoon lekker voor jezelf bij de koffie of misschien wel om als presentje weg te geven. Maar nog belangrijker is dat u door de aanschaf van de paaseitjes de vakantiespeelweek steunt.

Wij hopen van harte dat u de speelweek een warm hart toedraagt en onze actie wilt steunen door van die overheerlijke paaseitjes aan te schaffen!