Menu Sluiten

Nieuws van de speelweek!

Nog even… en dan begint de zomervakantie! Velen van jullie hebben daar natuurlijk ontzettend veel zin in en zijn al bezig om alles te plannen voor de speelweek, bijvoorbeeld met wie je in de hut gaat en of je dit jaar wel wakker kunt blijven bij het kampvuur? Maar wat gaan we de andere dagen doen dit jaar?

De leiding en het bestuur zijn al volop bezig om er een fantastisch programma van te maken. Dit programma zal alles te maken hebben met het thema van de 38e speelweek: Circus!

Een heel leuk thema waarin we weer heel veel leuks gaan organiseren. Het wordt een leerzame en acrobatische week waarin jullie kennis gaan maken met allerlei verschillende activiteiten! Wie weet gaan we wel een leeuw leren temmen, of zwaaien in een trapeze! Dus haal je jongleerballen maar uit de kast, want we gaan er weer een mooie week van maken!

De inschrijvingen zijn dit jaar weer op C.B.S. de Brug en wel op 2 en 9 juli 2014. Voor die tijd ontvangen jullie een inschrijfformulier die jullie vast kunnen invullen. Het inschrijfgeld is €19,50 per kind. Schrijf je dan ook snel in, want na 1 augustus 2014 wordt dit €22,50 per kind.

Wij zijn nog op zoek naar sponsoren die een bijdrage willen leveren om er een speciale speelweek van te maken dit jaar. Uw bijdrage is van harte welkom en kunt u overmaken op onze bankrekening: NL66RABO.0.11.95.81.728 t.n.v. St. Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug, o.v.v. Speelweek 2014.

Op woensdag 27 augustus zoeken wij een aantal mannen die de hutten van de kinderen waterdicht kunnen maken, samen met de vrijwilligers. We verzamelen om 19:00 uur op het veld. Heb jij interesse? Stuur dan een mail via ons contactformulier. We kunnen jullie hulp goed gebruiken!

Voor de aankleding van de tent zijn wij nog op zoek naar grote knuffels of versieringen. Dit alles in het thema circus. Heb jij nog een tijger, olifant of beer en kunnen wij deze een weekje lenen? Stuur dan even een berichtje via ons contactformulier.

Groeten namens het bestuur van Stichting Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug,
Silvia van Veldhuizen