Menu Sluiten

Oproep!

Op zaterdag 13 september (de zaterdag  van de Boreftse najaarsmarkt) willen de comités Open Monumentendag van Bodegraven-Reeuwijk en Woerden tussen Bodegraven en Woerden op de Oude Rijn twee trekschuiten laten varen. Het thema van dit jaar is namelijk: “op reis”. Ze hebben daarvoor een aantal ploegen per boot nodig van 3 personen. Die zullen gedurende de dag een paar keer een stuk van 1 1/2 km trekken, de rest worden zij door anderen getrokken, of de boot vaart op de motor.

Het is de bedoeling dat het een leuke dag wordt die duurt van 9.00 uur tot 16.00 uur. Het vertrek en de terugkomst is op de Wierickerschans. De deelnemers krijgen een goede verzorging van eten en drinken. In Bodegraven en Woerden zullen wat officiële plechtigheden zijn, maar dat is ook leuk!

Gevraagd: een of twee ploegen van 3 enthousiaste mannen en vrouwen, jongens of meiden die een dagje met elkaar sportief op het water willen zijn. Eventueel kunnen een, of meer, van de ploegleden wisselen in Nieuwerbrug om 12.00 uur, als ze niet de hele dag kunnen.

Graag een reactie voor half augustus naar Jan van de Burgt (klik hier voor mailadres), telefoonnummer is: 0348-688558.