Menu Sluiten

Vrijwilligers bedankt!

Wat zijn we zonder onze geweldige vrijwilligers, die zich elk jaar opnieuw inzetten om van de speelweek iets bijzonders te maken.

Het begint met de terreinploeg, die onder alle weersomstandigheden proberen om het terrein te voorzien van alle faciliteiten, waardoor wij onze activiteiten kunnen uitvoeren. William Mourits, Jouke Perdijk en Frank Boer bedankt! Maar die ook weer geholpen werden door Willem Verburg, Hans Dijkshoorn, Ad Neuteboom, René Habben Jansen, Peter van Rooijen, René van Vliet, Jeroen van Bemmel, Kjeld Hoogendoorn en André Smith.

Sommigen van hen die zelf geen kinderen meer hebben op de speelweek en toch elk jaar weer klaarstaan. De kantineploeg die alle leiding en de kinderen voorzien van drinken. Marianne Hogendoorn, Erna Neuteboom, Joke Graafland en Daisy Zaal. De verkeersbrigadiers die de optocht begeleid hebben, Mieke Smith en Rita Boer. En niet de vergeten de bestuurders van de tractor: Nanda Perdijk en Linette Habben Jansen

Carina Bontan die de toiletten schoonhield, Joop Chardon, die de hutten bewaakte, Richard Baars en Ronald Kompier die geholpen helpen om de hutten waterdicht te maken, Fam. van der Lely en de Rijnstreek waar we dinsdag van hun ruimte gebruik mochten maken, Fam. van der Mel voor de opslag van onze spullen, Marianne Hogendoorn voor de EHBO, Ria Sluijk die vrijdag voor de leiding soep maakt, de vrijwillige brandweer van Nieuwerbrug en Koen Veelenturf die de website bij houdt en waarop alle foto’s te zien zijn.

De sminckploeg Nico en Carolien Cnossen en Natascha Klaster. De kraamploeg die ons voorzien van een hapje en een drankje tijdens de Bonte Avond; Ton Martens, Hans Mel, Annemieke Slingerland, Elly Wijnen, Mireille de Looij, Amber Boogaard, Mimi Bos en Anneke Boer.

De nachtploeg: Ad Neuteboom, Arjan de Wit, Gert-Jan van de Berg, Marco van Kooten, Mimi Bos en Bas de Lange en Elly Lens. En bij deze wil ik ook Dick van Selm nog bedanken die er mee is gestopt maar het ook jaren gedaan heeft.

Het createam die het thema bedacht en uitgevoerd hebben; Marie Therese Zwanenburg, Patricia en Rick van Duijn. En de vrijwilligers die ik misschien vergeten ben, wat niet mijn opzet is geweest.

En dan als laatste en zeker niet de minste de leiding van alle groepen;die er een week vrij voor nemen om de kinderen een fantastische week te bezorgen. Bedankt, jullie waren kanjers!!!

Cindy, Daan, Jennifer, Julia, Lesley, Maron, Nelleke, Sandra, Vincent, Ivonne, Esmee, Daan, Josca, Kristen, Lisanne, Melissa, Miranda, Rosan, Ricardo, Ruben, Tijmen, Werner, Wouter, Marie-Thérèse, Carla, Gijs, Jannie, Mariëlle, Roeland, Michelle, Susan, Tim, Robert, Carola, Conny, Janneke, Martine, Mieke, Patricia, Richard, Rick, Truus en Stef.

Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend maar dat het is het niet. Tot slot wil ik alle sponsoren bedanken die zowel financieel als in natura gesponsord hebben. Ook zonder de sponsoren is een speelweek niet mogelijk.