Menu Sluiten

Ben jij onze nieuwe Speelweektopper?

Stel je eens voor: Je bent een jongen van een jaartje of 7. Het hele jaar ben je druk geweest met leren rekenen, schrijven etc. De zomervakantie begint en je gaat lekker met je ouders en broer(-s)/zus(-sen) naar de camping of naar een vakantiepark. En dan is daar het hoogtepunt van je zomervakantie: de Speelweek! Stiekem had je voordat de vakantie begon al besloten met wie je in de hut gaat. En nu is die week daar! Al je vriendjes en vriendinnetjes zijn weer terug van vakantie en je mag je eigen hut gaan bouwen deze week! Hoe cool is dat?

Ook de Speelweekvrijwilligers hebben er allemaal super veel zin in. De een doet het in een van de laatste weken van zijn/haar middelbare schoolvakantie en de ander neemt er speciaal vakantiedagen voor op van zijn/haar werk. Dat alles om er met elkaar voor de kinderen van het dorp een super leuke week van te maken. Dat die eerdergenoemde jongen van 7 ook écht de week krijgt waar hij zo naar uit heeft gekeken…

Ben jij ook zo’n topper?
De Speelweek is voor aankomende zomer weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag willen meehelpen. Dit jaar is dan de week van maandag 17 t/m 21 augustus 2015. Lijkt het jou leuk om je in te zetten voor het grootste evenement van het dorp? Ook leuk als je net nieuw in het dorp bent komen wonen! Opgeven kan al als je na de zomervakantie naar de 2e klas gaat, dus nadat je een jaar Speelweek hebt overgeslagen. Iedereen die enthousiast is, van welke leeftijd ook, kan zich opgeven: “De Speelweek is er voor iedereen ván (buiten) het dorp, vóór het dorp!”

Instructie-avond
Hou er rekening mee dat er voor alle eerste- én tweedejaars leiding een instructie-avond zal worden georganiseerd. Hier krijg je van ervaren leiding tips en uitleg over hoe een Speelweek er aan toe gaat en wat er van je wordt verwacht in deze week. Natuurlijk blijft het op deze avond niet bij alleen zitten en luisteren, maar is er ook ruimte voor interactie.

Kom erbij!
Ben jij enthousiast geworden?! Twijfel dan niet langer en geef je op!! Ook mocht je enkele jaren niet meer hebben meegedaan als leiding, meld je dan gewoon opnieuw aan. Aanmelden kan via deze link.

We zien je graag bij “de leukste week van het jaar”!

Namens het Speelweekbestuur,

Rick van Duijn
Voorzitter