Menu Sluiten

Nieuw logo voor Speelweek Nieuwerbrug

Nieuw logo
Het bestuur is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de Speelweek van 2015. In aanloop naar de Speelweek van 2015 zullen er ook wat kleine wijzigingen plaatsvinden. Een daarvan is dat het huidige logo zal worden vervangen door een nieuw logo. Het huidige logo werd 2006 in gebruik genomen en het bestuur heeft besloten om deze in 2015 te gaan vervangen.

Naamswijziging
De oplettende kijker heeft gezien dat ook de naam is aangepast. Het logo tot en met 2014 gebruikte nog de naam “Stichting Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug”. Deze naam zal vanaf nu alleen nog worden gebruikt bij de Kamer van Koophandel. Vanaf heden zullen we alleen nog de naam “Speelweek Nieuwerbrug” gebruiken. Deze naam werd eigenlijk al veelvuldig gebruikt maar dit is nu definitief vastgelegd.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Speelweek Nieuwerbrug