Menu Sluiten

Nieuws van de speelweek

Natuurlijk zullen wij ook dit jaar weer de Speelweek organiseren in de laatste week van de zomervakantie. Het thema is voor ons al bekend, maar dit houden we voor jullie nog even geheim (Let op: er zit een kleine hint verstopt in dit bericht!).  De Speelweek zal plaatsvinden van:

Maandag 17 augustus tot en met vrijdag 21 augustus! Dus nog…

[ujicountdown id=”Speelweek” expire=”2015/08/17 08:30″ hide=”true” url=”” subscr=”” recurring=”” rectype=”second” repeats=””]

Backstage zijn de regisseurs van de Speelweek alweer volop aan de gang om ook dit jaar weer een fantastische week neer te zetten voor de kinderen. Het bestuur, de leiding, het creatief team, de catering, de terreinploeg en alle andere waardevolle vrijwilligers zullen zich weer inzetten voor een week vol met activiteiten en gezelligheid.

Naast het organiseren, het werven van vrijwilligers en het vinden van sponsoren zijn we de afgelopen tijd ook bezig geweest met inzamelingsacties. Door verschillende acties proberen we geld binnen te krijgen om er weer een spectaculaire week van te maken. Misschien heeft u ons 5 maart wel gezien op de kledingbeurs van ‘De Zeven Dwergjes’ of heeft u tijdens de paasdagen genoten van de Speelweekpaaseieren. We zijn heel blij met de financiële steun die wij via deze wegen hebben gekregen.

Wij willen u bedanken voor uw steun tijdens de kledingbeurs en de paaseitjesactie!

Het duurt nog even, maar 1 oktober zal er weer een kledingbeurs door de Zeven Dwergjes georganiseerd worden.  Ook u kunt daar uw kinderkleding kopen, maar ook verkopen. Meer informatie zal tegen die tijd verschijnen.

Wij gaan weer verder met de voorbereidingen. Volg ons ook op Facebook en je bent als eerste op de hoogte van de nieuwtjes rondom de Speelweek.

Groetjes,

Bestuur Speelweek Nieuwerbrug