Menu Sluiten

Inschrijvingen 2015

Stiekem komt de Speelweek toch al een beetje dichterbij. Over drie maanden zullen we de rode loper uitrollen voor jullie, hebben jullie er al zin in? Wij in ieder geval wel! Inmiddels zijn we al druk bezig met de voorbereidingen. De Speelweek zal plaatsvinden van maandag 17 augustus 2015 tot en met vrijdag 21 augustus 2015.

Naast het nieuwe logo ondergaat de speelweek ook een aantal andere positieve veranderingen. Zo zullen de inschrijvingen dit jaar gedeeltelijk anders verlopen. Wij zijn namelijk bezig met een online betaalsysteem.

Inschrijven

Dit jaar zal het mogelijk zijn om via onze website digitaal in te schrijven en te betalen. Wat voor ons, maar ook voor jullie gemakkelijk is, omdat je dit tot de sluitingsdatum, 24 uur per dag, kunt doen. Naast het digitale inschrijven zal het ook nog steeds mogelijk zijn om schriftelijk in te schrijven op school op woensdag 24 juni na schooltijd. Het inschrijftarief voor een week vol plezier is €21,- per kind. Na 5 juli 2015 rekenen wij €26,- per kind.

De inschrijvingen zijn nog niet geopend, maar wij houden jullie op de hoogte via deze website, Facebook en de Nieuwsbrief van de basisschool. Wij vragen u na opening van de inschrijvingen, uw kind(-eren) aan te melden vóór 1 juli 2015.

Wij gaan weer verder met de voorbereidingen. Volg ons ook op Facebook en Twitter en je bent als eerste op de hoogte van nieuwtjes rondom de Speelweek.

Groetjes,

Het Bestuur van Speelweek Nieuwerbrug