Menu Sluiten

Thema Speelweek 2015!

Eindelijk is het zover, het geheime thema mag onthuld worden. Misschien hebben de scherpzienden onder jullie het al geraden door de subtiele hints in de vorige berichten. Het thema van dit jaar is *tromgeroffel* HOLLYWOOD! Deze zomer zal de speelweektent omgetoverd worden tot een heus filmdecor en zal er een schitterend gala plaatsvinden voor de grootste sterren van het Nieuwerbrugse Hollywood.  De leiding en het bestuur zijn al volop bezig om er een fantastisch programma van te maken. De programmering zal alles te maken hebben met het thema van deze 39e editie. De Speelweek zal plaatsvinden van maandag 17 augustus tot en met vrijdag 21 augustus.

Met dit hippe thema kunnen wij als speelweek natuurlijk niet achterblijven. Daarom is het dit jaar mogelijk om via een online betaalsysteem in te schijven en te betalen. Dit is niet alleen gemakkelijk voor ons, maar ook voor u als ouder/verzorger, omdat er 24 uur per dag ingeschreven kan worden.  Naast het digitale inschrijven zal het ook nog steeds mogelijk zijn om persoonlijk in te komen schrijven op school, namelijk na schooltijd op woensdag 24 juni. Het inschrijftarief voor een week vol plezier bedraagt €21,- per kind (na 5 juli 2015 rekenen wij €26,- per kind). Via onderstaande link kunt u één of meerdere kinderen inschrijven en betalen met behulp van iDeal.

Inschrijven

In de periode van ongeveer 10 augustus t/m 15 augustus zoeken wij een aantal sterke mannen/vrouwen voor de terreinploeg.  Heb jij interesse? Stuur dan een mail (klik hier!) voor meer informatie of om aan te melden. We kunnen jullie hulp goed gebruiken!

Wij gaan weer verder met de voorbereidingen. Volg ons ook op Facebook en je bent als eerste op de hoogte van het nog te voltooien programma en andere nieuwtjes rondom de Speelweek!