Menu Sluiten

Programma Speelweek 2015

Na maanden van voorbereiding is het over een paar weken zover: de 39e Speelweek gaat dan van start! Het bestuur en de leiding zijn al een hele tijd bezig om er een geweldige Speelweek van te maken. De laatste dingen worden geregeld en dan zijn we er ook helemaal klaar voor! Op maandag 17 augustus 2015 gaat de speelweek van start. Het thema van dit jaar is:

Hollywood!

Wat is er nieuw?

Eind 2014 is het bestuur van Speelweek Nieuwerbrug vernieuwd. Na jaren van afwezigheid is er nu ook weer een voorzitter: Rick van Duijn. Daarnaast is het bestuur aangevuld met Patricia, Marie-Thérèse Zwanenburg en Jannie van der Lelij. Samen met Sylvia Kroone, Marcel van Stek en Johan Slob vormen zij met z’n 7-en het huidige bestuur. Het bestuur is te bereiken via het contactformulier van de website. Ook is het mogelijk om de bestuursleden individueel een mail te sturen via deze pagina.

Klik hier om het programma te bekijken!

Let op! Inschrijven voor Speelweek 2015 is nog steeds mogelijk!