Menu Sluiten

Speelweek 2015: Maandag

Eindelijk is het dan zover! Vandaag is ook de Speelweek van Nieuwerbrug begonnen! Vanaf maandag 17 augustus wordt er tijdens de Speelweek aan een ware speelweekfilm gewerkt. Alle kinderen zijn daarbij de acteurs van de film! Samen met de leiding wordt voor een spetterende film gezorgd die wordt gepresenteerd tijdens de première op de Bonte Avond op 20 augustus in de Speelweektent.

Om 9 uur ontvingen de leiding van Speelweek Nieuwerbrug de kinderen op het veld onder luid gejoel van de groupies en paparazzi-fotografen die zich langs de entree hadden opgesteld. Na de opening van de kersverse voorzitter Rick van Duijn en filmregisseur Sharon werd de speelweek officieel gestart.

De kinderen van basisschoolgroepen 0 t/m 4 bleven vandaag op het veld en werkten aan de speelweekfilm. Daarnaast werden natuurlijk ook de nodige spelletjes gedaan! De kinderen van basisschoolgroepen 5 t/m 8 gingen vandaag naar het zwembad in Bodegraven om lekker te gaan zwemmen.

Voor meer informatie, foto’s en het volledige programma kunt u terecht op deze website. U kunt ons ook volgens via Facebook of Twitter (@swnieuwerbrug).