Menu Sluiten

Speelweek 2015: Vrijdag

De Bonte Avond is weer achter de rug! Het zit er bijna weer op. Hebben jullie het allemaal naar ‘t zin gehad? De leiding en alle vrijwilligers in ieder geval wel! De kinderen zijn vanmorgen om 7:30 uur weer opgehaald om lekker thuis nog even te gaan slapen, want daar zal vannacht niet zoveel van terecht zijn gekomen…

De film Speelweek de Movie 2015 die jullie gisterenavond hebben kunnen zien is te koop! U kunt hem via de website bestellen en met iDEAL betalen. Bovenaan staat een knopje “DVD bestellen“. De opbrengst is volledig voor de speelweek.

Vanavond sluiten we de speelweek af met om 17:00 uur Marianne’s bingo met pannenkoeken eten. Om ongeveer 18:45 uur zal de brandweer de houtstapel in de brand steken en krijgen de kinderen na afloop nog een cadeautje mee naar huis. Graag zien we iedereen vanavond nog even!

De foto’s van gisteren staan allemaal op onze website!