Menu Sluiten

Koop paaseieren voor de Speelweek!

Na de succesvolle verkoop van paaseitjes vorig jaar, komen de vrijwilligers van de Nieuwerbrugse Speelweek ook dit jaar weer bij u langs de deur met de verkoop van overheerlijke paaseitjes. Met de opbrengst van deze actie proberen we de broodnodige aanvulling op onze financiën te realiseren.

Ieder jaar doen we er alles aan om voor de kinderen een topweek te organiseren. Zo’n 50 vrijwilligers zijn ieder jaar keihard en met veel enthousiasme aan het werk om alles in de Speelweek goed te laten verlopen. Dit jaar zal de Speelweek plaatsvinden van 15 tot en met 19 augustus 2016. Het thema is inmiddels bekend en we zijn druk bezig om een fantastische invulling aan de Speelweek te geven.

Om een geweldige Speelweek te organiseren is natuurlijk ook geld nodig. De Speelweek krijgt het steeds moeilijker om voldoende financiën bij elkaar te krijgen. De inkomsten lopen terug, maar de vaste lasten blijven hetzelfde of gaan omhoog. Dus er is per saldo minder geld om te besteden aan leuke dingen voor de kinderen.

Op zaterdag 12 maart 2016 komt de speelweekleiding bij u aan de deur met de verkoop van zakjes met paaseitjes. Natuurlijk zijn de paaseitjes gewoon lekker voor uzelf bij de koffie, of misschien wilt u ze wel als een presentje weggeven, maar nog belangrijker: door de aanschaf van de paaseitjes steunt u ons als Speelweek enorm. Een feestelijk verpakt zakje met 150 gram gemengde paaseitjes zal 3 euro kosten.

Wij hopen van harte dat u de Speelweek een warm hart toedraagt en onze actie wilt steunen door deze overheerlijke paaseitjes aan te schaffen. Mocht u vragen hebben over de actie, kunt u uiteraard ten alle tijden contact opnemen via de website.

Namens alle kinderen alvast hartelijk dank!

Bestuur Speelweek Nieuwerbrug