Menu Sluiten

Nieuws over Speelweek 2016

Geloof het of niet, maar de Speelweek kruipt langzaamaan alweer dichterbij!  Het bestuur is al maandenlang bezig met de voorbereidingen, maar we willen er dan ook weer een topweek van maken. Dit jaar is het extra bijzonder, want de stichting bestaat alweer 40 jaar! Om die reden hebben we dit jaar een feestelijk thema gekoppeld aan de week, daarover binnenkort meer…

“In mei leggen alle vogels..”
Nou, omdat we die vogels met hun eieren voor wilden zijn, hebben we vlak voor de Pasen heerlijke chocolade-eitjes verkocht in het dorp! Alle 500 zakjes met eitjes zijn verkocht, waarvoor heel veel dank!! Mede door de opbrengst van deze eitjes kunnen we er voor de kinderen van het dorp weer een mooie week van gaan maken. Vlak vóór deze actie stond ook de voorjaarsbeurs van de Zeven Dwergjes op het programma. Achter de schermen is er door het team van de beurs heel hard gewerkt om de beurs weer een succes te laten worden. Een deel van de opbrengst van deze beurs ging ook naar de Speelweek, nogmaals hartelijk dank dames!

Alleen online inschrijving Speelweek 2016
Vorig jaar was het voor het eerst mogelijk om kinderen online in te schrijven voor de Speelweek. Daarnaast was er ook nog 1 inschrijfmiddag op basisschool “de Brug”. Dit was een zogenaamd overgangsjaar. Vanaf dit jaar zal het alleen mogelijk zijn om kinderen online in te schrijven. Dit kan vanaf 1 juni 2016. Rond deze datum zal er, als reminder, ook een digitale nieuwsbrief verschijnen.

Hou ons in de gaten…
Wil je tussentijds op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwtjes rondom de “leukste week van het jaar”? Volg ons dan op Facebook en check regelmatig onze website.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Speelweek Nieuwerbrug