Menu Sluiten

Programma Speelweek 2016

Na maanden van voorbereiding is het dan over een paar weken zover: de 40e Speelweek gaat dan van start! Het bestuur en de leiding zijn al een maanden bezig om er een geweldige Speelweek van te maken. De laatste dingen worden geregeld en dan zijn we er ook helemaal klaar voor! Het thema dit jaar is:

Dance around the World!

Jubileum: 40 jaar Speelweek Nieuwerbrug
Een jubileum moet je vieren, dus dat doen we dan ook! Met een swingend thema als “Dance around the World” gaan we al de goede kant op. Afgelopen jaren zijn er wat kleine financiële reserves opgeslagen om te kunnen besteden voor het jubileum. Maar mede door financiële steun van de Rabobank kunnen we alle groepen dit jaar een dagje uit aanbieden! Waar we heen gaan houden we nog even geheim!

Oud-voorzitters terug bij jubileum Speelweek Nieuwerbrug
Elke ochtend wordt door de voorzitter geopend met een welkomstwoord en de belangrijke mededelingen voor die dag. Vanwege het jubileum zal dit jaar elke dagopening worden verzorgd door een oud-voorzitter van de Speelweek! Hij/Zij zal dan de dag openen, aangevuld met leuke herinneringen aan de “Speelweek van Toen”. Op maandag zal, een van de eerste voorzitters, Ed Korff deze taak op zich nemen. Vervolgens zal op dinsdagochtend Piet Hulst het startsein geven, waarna het op woensdagochtend, voor de huttenbouw, de beurt is aan Lianne Verhagen-Verkerk. Donderdagochtend is het woord aan de huidige voorzitter Rick van Duijn.

Programma Speelweek 2016
Het programma voor de Speelweek staat alvast op onze website! Kijk snel op de verschillende programmapagina’s. Ook zal het programma worden gepubliceerd in de Nieuwsbrug van augustus. Let op! Ten opzichte van vorig jaar zijn de openingstijden van het veld, inclusief de haal- en brengtijden licht veranderd!

Vrijwilligers bedankt!
Voor de kinderen maar ook voor de leiding belooft het een drukke week te worden. En wat te denken van alle overige vrijwilligers die zich inzetten om deze 40e speelweek mogelijk te maken. Wij hebben ze nodig voor de bonte avond, voor de kantine, voor de toiletwagen, voor het inrichten van het terrein, voor het inrichten van de tent, voor het afbreken van het huttendorp, voor het schoonmaken van het terrein na afloop, voor het licht en het geluid, voor de nachtploeg op donderdag en ga zo maar door. Allemaal mensen die zich graag inzetten voor de kinderen van Nieuwerbrug. Mede door de inzet van alle vrijwilligers kan deze 40e Speelweek een groot feest worden! Wilt u ook een steentje bijdragen als vrijwilliger van de Speelweek? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via deze website.

Sponsoren (alvast) bedankt!
Bedankt voor de bijdragen die wij al mochten ontvangen! U vindt alle sponsoren ook terug op onze sponsorpagina op de website: www.speelweeknieuwerbrug.nl. Uw bijdrage blijft van harte welkom. U maakt het ieder jaar mogelijk om een Speelweek van deze omvang te organiseren. In de volgende Nieuwsbrug en op de website zullen wij (een hopelijk) lange lijst met sponsoren publiceren. Hierbij alvast onze dank voor uw steun namens de kinderen van Nieuwerbrug!Mocht u ons nog niet gesteund hebben, maar wilt u dit wel graag doen, ons bankrekeningnummer is NL66 RABO 0119 581 728 bij de Rabobank t.n.v. Stichting Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug, o.v.v. Speelweek 2016. Heeft u vragen over de sponsoring, neemt u dan contact op met Marcel van Stek via deze pagina.

Wij hopen dat iedereen er net zoveel zin in heeft als wij!
Voor nu allemaal nog een prettige vakantie en tot ziens bij de Speelweek!

Het bestuur van de Speelweek Nieuwerbrug