Menu Sluiten

Speelweek 2016 officieel geopend!

Vanochtend is door Burgemeester van der Kamp (Bodegraven-Reeuwijk) de 40ste editie van Speelweek Nieuwerbrug officieel van start gegaan! Eerst kwam een van onze oud-voorzitters, Ed Korff, aan het woord en daarna nam de Burgemeester het over om de speelweek officieel te openen door een wereldbol de tent in te hijssen. Vanmorgen zijn de kinderen van Groep 1 en 2 op het veld gebleven om spelletjes te doen op en rondom het veld. De kinderen van Groep 3 en 4 zijn op de fiets naar het zwembad gegaan om lekker een dagje te zwemmen!

Morgen gaan alle kinderen een dagje uit! Bekijk het programma voor de specifieke groep wat de kinderen mee moeten nemen en hoe laat ze op het veld moeten zijn! Ze blijven de hele dag weg morgen, dus tussen de middag hoeven ze niet naar huis!

Op dit moment worden de foto’s van vanmorgen geüpload voor onze fotopagina’s! Kijk snel of ze er al staan…