Menu Sluiten

Dag 2 van Speelweek 2016

De Speelweek is alweer in volle gang! De kinderen gingen vandaag een dagje uit en oud-voorzitter Piet Hulst onthulde vanmorgen waar de kinderen naartoe zouden gaan… Vandaag gingen de kinderen van Groep 1 en 2 met de bus naar de Avifauna in Alphen aan den Rijn en gingen de kinderen van Groep 3 en 4 naar de Boerinn in Kamerik om lekker te poldersporten. Alle kinderen hebben een fantastische dag gehad.

Net als gisteren zijn er wat huishoudelijke mededelingen voor morgen. Morgen gaan we weer ouderwets huttenbouwen! De kinderen van Groep 1 gaan hutten maken van karton (en ‘s middags beschilderen) en de rest van de kinderen gaan hutten van pallets bouwen. Het is belangrijk dat uw kinderen stevige schoenen aantrekken. Kinderen zonder stevige schoenen, zoals bijvoorbeeld slippers, worden niet toegelaten tot het huttenbouw-veld, totdat er stevige schoenen zijn. Om hutten te kunnen bouwen zijn natuurlijk hamers en spijkers nodig! Nemen jullie die zelf mee? Net als vandaag belooft het weer heel erg mooi weer te worden! Wilt u uw kinderen een flesje zonnebrand meegeven?

De speelweekouders die al even meelopen weten dat de kinderen van Groep 1 ‘s middags de kartonnen hutten gaan verven. Het is dus belangrijk dat u uw kinderen ‘s middags oude kleren aantrekt die vies mogen worden. Ze komen (bijna) gegarandeerd onder de verf te zitten!

Mocht u uw slaapbriefje(s) nog niet hebben ingeleverd, wilt u dat dan morgen doen bij Rick? Voor de vrijdagavond zoeken we nog een aantal pannenkoekenbakkers. De pannenkoeken zouden we dan graag op vrijdagmiddag 17:00 uur ontvangen. Voor de pannenkoekenmix en meer informatie kunt u Sylvia bereiken via deze pagina.

Morgen zal een andere oud-voorzitter de opening voor haar rekening nemen, en morgen is dat Lianne Verhagen-Verkerk! Op dit moment worden de foto’s geüpload naar onze website. Het zijn er een heleboel, dus het duurt iets langer dan u gewend bent!