Menu Sluiten

Speelweek 2016 weer voorbij!

Wat hébben we weer super gave week achter de rug zeg! Het weer was werkelijk fantastisch en alle kinderen zijn doodop… Dat is meestal een teken dat ze het super naar hun zin hebben gehad. En wat hebben we ze weer een hoop activiteiten voorgeschoteld: een dagje naar het zwembad, speurtochten, met de bus naar de Avifauna, poldersporten bij de Boerinn, huttenbouwen, de Bonte Avond, ‘slapen’ in de hutten, kinderdisco, pannenkoeken eten, hutten verbranden, en dan ook nog eens een super leuk tasje meekrijgen aan het einde van de week!

Er zijn zoveel ontzettend leuke dingen gebeurt deze week, het zijn er teveel om op te noemen! Het belangrijkste is dat er een grote glimlach van oor tot oor op al die kindergezichtjes staat de hele week (vanwege de vermoeidheid zakt die glimlach wel iets verder in gedurende de week natuurlijk). Want dát is waar we het voor doen, de kinderen! En 90% van de leiding heeft zelf ook meegedaan als kind en weet dus ook hoe gaaf het is om je eigen hut te bouwen en daar daadwerkelijk in te slapen (of nou ja, eigenlijk NIET in te slapen)!

In totaal mobiliseert de Speelweek ruim 70 vrijwilligers van in en rondom het dorp om deze fantastische week te organiseren. Mensen die, net als u, gewoon het hele jaar werken of op school zitten, en besluiten om deze week vakantie te nemen om deze week voor uw kinderen tot een succes te maken! En dat doen zij vol passie en energie! Mocht u de groepsleiding van uw kind niet allemaal kunnen bedanken, terwijl u dat misschien wel had willen doen? Dan kan dat alsnog per mail. U kunt een mailtje sturen via de contactpagina en dan wordt het bedankje netjes doorgestuurd naar de groep(en) van uw kind(eren). U kant natuurlijk ook een leuk berichtje achterlaten via onze Facebookpagina.

Naast de vrijwilligers willen wij ook u als ouder(s) graag bedanken voor het vertrouwen en de enthousiaste reacties wie we al hebben mogen ontvangen. En wij hopen volgend jaar weer een nieuwe succesvolle editie neer te kunnen en mogen zetten!

Namens het bestuur van Speelweek Nieuwerbrug,

Rick, Johan, Marcel, Sylvia, Agnita, Patricia & Marie