Menu Sluiten

Aanmelden Vrijwilligers

We zitten alweer een tijdje in 2017 en dus is het bestuur van Speelweek Nieuwerbrug weer begonnen met de eerste voorbereidingen voor de Speelweek van 2017! Elk jaar bouwen we weer op de tomeloze inzet van onze vrijwilligers en daar zijn we best wel trots op. Elk jaar geven we de gelegenheid om je op te kunnen geven als vrijwilliger voor de Speelweek. Iedereen die al eens eerder heeft meegedaan in de afgelopen 2, 3 jaar heeft inmiddels een mailtje gekregen met een aanmeld-link. Iedereen die nog niet een keertje heeft meegedaan, maar wel graag leiding zou willen zijn of ons op een andere manier zou willen helpen, kan zich aanmelden via deze link.

Aanmelden als vrijwilliger kan tot 27 februari! Kort na die tijd wordt er voor de vrijwilligers meer bekend gemaakt.

Vorig jaar hadden we een geweldig jubileum en we hopen er dit jaar weer een mooie week van te maken samen met de kinderen en onze fantastische vrijwilligers!