Menu Sluiten

Kinderkledingbeurs voorjaar/zomer 2017

Het is weer tijd om te shoppen! En wel op donderdag 16 maart in eigen dorp!

De Kinderkledingbeurs van de Zeven Dwergen is weer helemaal klaar voor en heeft ontzettend veel kleding om uw kinderen er super cool uit te laten zien dit voorjaar/deze zomer! Zo’n kans laat je toch niet schieten? Naast kleding is er ook keuze uit speelgoed en schoenen.

Dus na de Tweede Kamer verkiezingen nog steeds in de ‘stemming’? Spring op de fiets of in de auto (gratis parkeren) en sla af bij De Bree nummer 20! Tas vergeten of hing er zóveel leuks dat je een tas éxtra nodig hebt? Geen probleem! Er zijn extra (gratis) tassen beschikbaar.

Een deel van de opbrengst van deze beurs gaat naar de Speelweek. Dus u koopt de mooiste 2ehands kleding én u steunt de Speelweek! Twee vliegen in een klap dus…

De deuren openen om 19.00 uur, waar u enthousiast wordt ontvangen door de medewerkers van de Kledingbeurs!

Tot morgen!