Menu Sluiten

Belangrijk nieuws van de Speelweek!

Het is alweer half maart dus tijd om iedereen alvast op te warmen voor een nieuwe editie van “de leukste week van het jaar”, namelijk: de Speelweek! Het bestuur is begin 2017 al uit de startblokken geschoten om er een top-editie van te maken. Het thema van 2017 is dan ook…. Tja, wél al bekend, maar zal nog niet bekend gemaakt worden… ahhh! In de volgende editie  komen we er op terug!

Inschrijving start 4 april 2017
Een kleine verandering ten opzichte van vorig jaar is de inschrijving. Die hebben we verder naar voren gehaald. Inschrijven via deze link kan al vanaf dinsdag 4 april 2017. De inschrijving zal net als andere jaren, verlopen via het online inschrijfformulier. De kosten voor de editie van 2017 zijn €21,50 per kind, dit tarief geldt tot 1 mei 2017, daarná wordt dit €26,50 per kind.

Doen jouw neefjes en nichtjes ook mee?
De Speelweek in Nieuwerbrug is uniek in zijn soort! Veel leuke activiteiten, huttenbouwen, en slapen in je hut! Superleuk en dat wil je misschien ook wel delen met je neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes van buiten het dorp? Zij zijn natuurlijk ook meer dan welkom om de zomervakantie knallend af te sluiten bij de Speelweek! We hebben dit jaar meer leiding dan andere jaren en kunnen dus ook méér kinderen laten meegenieten van deze fantastische week. Haal jij ze over? Schrijf ze dan ook zo snel mogelijk in!

Voldoende leiding editie 2017
Afgelopen februari ging de inschrijving van de leiding open voor de Speelweek van 2017. Een overweldigende hoeveelheid van de leiding uit voorgaande jaren, maar ook veel nieuwe leiding heeft zich al aangemeld! Supergaaf om te zien natuurlijk. Daarom kunnen we met gepaste trots melden dat alle groepen op dit moment voorzien zijn van meer dan voldoende leiding. Je kunt je nog steeds inschrijven, maar je aanmelding komt dan op dit moment binnen op de wachtlijst.

Kick-off Speelweek 2017
Op maandag 3 april 2017 wordt de kick-off-meeting gehouden voor alle leiding. Daar krijgen zij meer informatie over de plannen van dit jaar, het programma, de groepsindeling van de leiding, een tipje van de sluier over het thema etc. Voor de leiding die dit jaar voor het eerst meedoen is er voorafgaand een speciale meeting met de vrijwilligerscoördinatoren. Zij geven dan tekst en uitleg over wat er van je verwacht wordt als leiding, wat doe je wel en wat niet? Hoe ga je om met bepaalde situaties? Alle leiding heeft een mail ontvangen over de precieze tijd en locatie van deze meetings. Niets ontvangen en wel op tijd aangemeld? Stuur dan een berichtje via deze link.

Geen paaseitjes-actie
Ook dit jaar hebben wij weer een leuke actie waarmee u de Speelweek financieel kunt steunen! Dit jaar zal dat echter wat anders zijn dan de paaseitjes van afgelopen jaren, maar minstens zo lekker. In de volgende editie meer hierover!

Blijf op de hoogte!
Altijd de laatste nieuwtjes als eerst weten? Niets blijft lang geheim in Nieuwerbrug dat weten we allemaal, maar toch leuk als u zélf een keer het nieuws als eerste weet! Volg ons daarom op Facebook, meld je aan voor de nieuwsbrief en bekijk regelmatig onze website!