Menu Sluiten

Inschrijving Speelweek 2017 geopend!

Gisteravond hebben we als bestuur en leiding het speelweekseizoen geopend! Onze leiding weet inmiddels wat het thema is van Speelweek 2017, maar dat zullen we nog even niet verklappen!

Inschrijving start vandaag!
Een kleine verandering ten opzichte van vorig jaar is de inschrijving. Die hebben we verder naar voren gehaald. Inschrijven via onze website (deze link) kan vanaf vandaag! De inschrijving zal net als andere jaren, verlopen via het online inschrijfformulier. De kosten voor de editie van 2017 zijn €21,50 per kind, dit tarief geldt tot 15 mei 2017, daarná wordt dit €26,50 per kind.

Doen jouw neefjes en nichtjes ook mee?
De Speelweek in Nieuwerbrug is uniek in zijn soort! Veel leuke activiteiten, huttenbouwen en slapen in je hut! Superleuk en dat wil je misschien ook wel delen met je neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes van buiten het dorp? Zij zijn natuurlijk ook meer dan welkom om de zomervakantie knallend af te sluiten bij de Speelweek! We hebben dit jaar meer leiding dan andere jaren en kunnen dus ook méér kinderen laten meegenieten van deze fantastische week. Haal jij ze over? Schrijf ze dan ook zo snel mogelijk in!

Geen paaseitjes…
Dit jaar hebben we geen paaseitjes-actie, maar dit jaar hebben we iets anders! Misschien krijgt u binnenkort iemand van de speelweekleiding aan de deur met lekkere stroopwafels! De opbrengst van de stroopwafelverkoop is een bijdrage voor de speelweek!

Blijf op de hoogte!
Altijd de laatste nieuwtjes als eerst weten? Niets blijft lang geheim in Nieuwerbrug dat weten we allemaal, maar toch leuk als u zélf een keer het nieuws als eerste weet! Volg ons daarom op Facebook, meld je aan voor de nieuwsbrief en bekijk regelmatig onze website!