Menu Sluiten

Thema Speelweek 2017

Wat gaat de tijd toch snel, nog 5 weken en dan hebben alle kinderen weer schoolvakantie. Dan gaat iedereen lekker er even tussenuit, maar de laatste week wil iedereen toch weer thuis zijn. Want dan begint de leukste week van het jaar, namelijk de Speelweek!

Het thema dit jaar is…
Het Wilde Westen

Dus zoek je cowboy- of indianenpak alvast maar op, want we gaan er een echt wild-westfeest van maken. We zijn op zoek naar materialen m.b.t. het thema voor de aankleding voor de tent. Ook kunnen we witte lakens gebruiken. Reacties graag naar Patricia via de contactpagina (klik hier).

Inschrijving

Inschrijven voor de Speelweek van 14 t/m 18 augustus 2017 kan alleen via deze website. Er zijn al heel wat kinderen ingeschreven, maar we kunnen nog voldoende kinderen plaatsen. Zorg wel dat je op tijd bent, want vol=vol! En om deze week mogelijk te maken hebben we natuurlijk sponsoren nodig. Een financiële bijdrage kunt u overmaken naar bankrekeningnummer NL66 RABO 0119 5817 28 t.n.v. St. Jeugdvakantiespelen. Wij bedanken u alvast voor uw gift. U kunt ook via de website een donatie doen.

Hou ons in de gaten

Wil je tussentijds op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes rondom de leukste week van het jaar? Volg ons dan op Facebook, Twitter en check regelmatig onze website!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Speelweek Nieuwerbrug