Menu Sluiten

Oproep!

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen voor de speelweek van 2017! Daarvoor hebben wij nog hulp nodig uit het dorp! Het gaat om de volgende dingen:

Vrachtwagen gezocht!
Elk jaar wordt het decor in de tent mooier en grootser (dankzij onze sponsor B-Original uit Utrecht). Nu hebben we dat de afgelopen jaren gedaan met een aanhanger en een busje, maar dat is eigenlijk niet meer te doen. Daarom de vraag of er in het dorp iemand is met een dichte bakwagen of vrachtwagen die op de woensdag vóór de speelweek (9 augustus) én de zaterdagochtend ín de speelweek (19 augustus, in de mail stond 18 augustus, dat was een vergissing) onze decorspullen zou kunnen vervoeren van en naar Utrecht. Hier zouden we erg mee geholpen zijn! Reacties of weet je iemand? Graag een reactie via deze link.

Donderdagavond kraamverkoop
Op de donderdagavond is altijd een gezellige dorpsbarbecue met aansluitende Bonte Avond in de speelweektent. Voor de verkoop van drankjes, chips, broodjes hamburger, etc. zijn wij nog op zoek naar versterking! Lijkt het jou leuk om op deze manier de speelweek te helpen? Graag een reactie via deze link.

Bestuursvacature: Penningmeester
De speelweek valt of staat met een goede financiële situatie. Onze penningmeester, Marcel van Stek, heeft aangegeven zijn functie vacant te stellen en is, zoals dat officieel heet, niet herkiesbaar. Dit vinden wij ontzettend jammer! Voor het volgende speelweek jaar (2018) zijn wij op zoek naar een nieuwe penningmeester (m/v). Het is zeker mogelijk om al per direct aan te sluiten bij hem om ook alvast een speelweek (in financiële zin) in praktijk mee te maken. Je bent in jouw functie de financiële slagader van de stichting en draagt de zorg voor de inkomsten door onder andere sponsorgelden en subsidieaanvragen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel (contact) of Rick (contact).

Namens het speelweekbestuur,

Rick, Marcel, Sylvia, Agnita, Marie-Thérèse, Johan en Patricia