Menu Sluiten

Agenda Speelweek 2017

Oecumenische Dienst

Zoals elk jaar, wordt er ook dit jaar voorafgaand van de speelweek een tentdienst gehouden op het veld bij de Gravin Mariastraat. De aanvang is op zondag 13 augustus om 10:30 uur, echter vanaf 10:00 uur staat de koffie klaar. De dienst wordt geleid door ds. Nathan Noorland, ds. Martin van Wordt en iemand vanuit de Rooms-Katholieke Kerk uit Woerden. Het thema is geheel in stijl met de speelweek: Het Wilde Westen. Er zal tijdens de dienst stil worden gestaan bij de Barmhartige Samaritaan die op een wilde weg een beroofde en halfdode man tegenkomt. Muzikale ondersteuning zal dit jaar verleend worden door “Miracles” uit Linschoten. Voor de kinderen zal er weer een speciaal kinderverhaal worden verteld. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie/thee/limonade.

Van harte welkom namens de gezamenlijke kerken en Speelweeknieuwerbrug,
Rick van Duijn