Menu Sluiten

Bonte Avond & Vrijdagavond

Het is al bijna weer voorbij die leuke speelweek! Afgelopen avond werd het weer mooi weer en kwamen er een heleboel mensen gezellig eten bij ons Openluchtrestaurant. Vanaf 19:30 uur ging de tent open voor de Bonte Avond waarin de sterren van de show de kinderen van de speelweek waren. Na de optredens van de kinderen gaven De Dikdakkers een show over Cowboys en Indianen (Kom pak je lasso maar!). Als afsluiter kwamen alle vrijwilligers op het podium en werd er afgeteld tot het moment dat de kinderen naar de hutten konden gaan.

Om 7:00 uur ‘s morgens werden de kinderen weer van het veld opgehaald. Op dit moment wordt hard gewerkt door de vrijwilligers om de hutten af te breken en er een mooie houtstapel van te maken. Vanmiddag om 16:00 uur is iedereen nog van harte welkom en komt onze eigen Nieuwerbrugse brandweer om wat spelletjes te organiseren. Daarna zal de houtstapel in de brand worden gestoken. Aan het einde krijgen alle kinderen nog een leuk cadeautje en zwaaien we iedereen uit en hopelijk tot volgend jaar!