Menu Sluiten

De week is weer voorbij…

De week is snel voorbij gegaan… De kinderen zijn naar huis, de tent is opgeruimd, het veld ligt er weer leeg bij, de speelweek is weer voorbij! Een week lang hebben ongeveer 170 kinderen met meer dan 60 vrijwilligers een geweldige week gehad vol met onder andere spelletjes, hutten bouwen en een hele leuke Bonte Avond! En als klapper op de vuurpijl konden de kinderen gelukkig tóch in de hutten slapen! Als grote afsluiter van de week kwam de Nieuwerbrugse Brandweer (of was het de New Bridge Fire Department?) de week afsluiten met een groot waterspel. Nadat het veld goed nat was gespoten, werd het vuur aangestoken en was de week toch echt weer voorbij… The Western village of New Bridge wordt weer gewoon Nieuwerbrug!

Graag willen we alle kinderen, vrijwilligers, mensen die wat voor de speelweek hebben betekend en – niet geheel onbelangrijk – onze sponsoren bedanken! Zonder jullie was deze week niet mogelijk geweest! Een overzicht van onze sponsoren kunt u op onze website vinden! In het bijzonder willen we onze hoofdsponsoren bedanken (in willekeurige volgorde):

[one_half] [/one_half] [one_half_last] [/one_half_last]

Onze overige sponsoren kunt u vinden op onze sponsorenpagina.

Wilt u zich (weer) inzetten voor de speelweek als leiding, sponsor of op welke manier dan ook? Meld je dan aan op onze website!

Tijdens de week zijn er een heleboel foto’s en filmpjes gemaakt. De meeste daarvan staan inmiddels op onze website! Veel kijkplezier!

Hopelijk heeft iedereen het erg naar z’n zin gehad! Hopelijk zien we iedereen volgend jaar weer terug!