Menu Sluiten

Voorbereidingen Speelweek 2018 van start

We zijn inmiddels bijna alweer een maand in 2018 en het bestuur van Speelweek Nieuwerbrug is voor het eerst weer bij elkaar gekomen om de voorbereidingen te starten voor een nieuwe editie van onze speelweek! Dit jaar is de speelweek van 20 t/m 24 augustus! Vrijwilligers van vorig jaar hebben inmiddels een mailtje gehad met de vraag of ze dit jaar weer mee willen doen. Ook nieuwe vrijwilligers zijn natuurlijk van harte welkom. Aanmelden kan via onze vrijwilligerspagina.

Zonder onze sponsoren kunnen wij de speelweek niet organiseren. Elk jaar hebben we weer een geweldige groep sponsoren die hun steentje bijdragen. Wilt u dit jaar onze speelweek financieel of in natura steunen? Neem dan contact op met onze penningmeester of kijk op onze sponsorenpagina.