Menu Sluiten

We gaan beginnen!

We tellen af naar maandagochtend 20 augustus om 9:00 uur… Nog maar:

[ujicountdown id=”Speelweek” expire=”2018/08/20 09:00″ hide=”false” url=”” subscr=”Speelweek 2018″ recurring=”” rectype=”second” repeats=””]

Om 9:00 uur zal Burgemeester Christiaan van der Kamp de speelweek openen samen met Rick Piraat. Daarna zullen de groepen ieder z’n eigen weg gaan. Speelweekgroepen 1 en 2 gaan spelletjes doen op en rond het veld, speelweekgroepen 3 en 4 gaan op de fiets rondom het dorp (water)spelletjes doen. De kinderen van speelweekgroepen 1 en 2 gaan tussen de middag even naar huis, de speelweekgroepen 3 en 4 blijven tussen de middag bij ons. Vergeet dus geen lunchpakketje mee te geven! Voor meer informatie over wat er mee moet, kijk op de programmapagina. Ook hebben de ouders een nieuwsbrief van ons gekregen.