Menu Sluiten

Alweer over de helft!

Dag 3 alweer van de speelweek, met traditiegetrouw op de woensdag de huttenbouw! De kinderen van speelweekgroep 1 hebben prachtige kartonnen hutten gemaakt en prachtig beschilderd ‘s middags. De oudere groepen zijn hard aan de slag gegaan met de grote stapels pallets die klaarstonden. Er zijn maar liefst 21 hutten gebouwd! De foto’s tot en met dinsdag staan inmiddels online, waarschijnlijk volgen de foto’s van vandaag snel…

(De tekst loopt door onder de foto)

Morgen (donderdag) staat in het teken van de Bonte Avond! Alle kinderen kunnen een half uurtje uitslapen, we beginnen namelijk niet om 9:00 uur, maar om 9:30 uur. Alle kinderen blijven tussen de middag op het veld en gaan niet om 16:00 uur, maar om 15:00 uur naar huis. Dan kunnen ze op hun gemakje nog even een klein tukkie doen en de spulletjes voor de nacht klaarzetten (speelweekgroepen 2 t/m 4).

Vanaf 17:30 uur is iedereen van harte welkom bij ons openluchtrestaurant! Alle kinderen krijgen een consumptiekaart van hun leiding bij de poort en de ouders kunnen consumptiekaarten kopen (€7,50). Eventueel is er pin aanwezig, liever contant. Om ongeveer 20:00 uur zal de Bonte Avond beginnen. Na de Bonte Avond is er nog

Hieronder even een klein overzicht wat mee moet morgen:

Speelweekgroep 1 en 2 (basisschoolgroep 0 t/m 4)

De kinderen van speelweekgroep 1 en 2 hebben een briefje meegekregen voor spullen voor de Bonte Avond.

  • Lunchpakketje en iets om te drinken

Speelweekgroep 3 en 4 (basisschoolgroep 5 t/m 8)

  • Lunchpakketje en iets om te drinken
    Zwemspullen en handdoek (om eventueel te gaan zwemmen)
  • Voor ‘s avonds/’s nachts: extra warme kleren, ‘s nachts kan het koud zijn (speelweekgroepen 2 t/m 4)

Regels voor slapen in de hutten

  • Vergeet je zaklamp, slaapzak, kussen chips, drinken, snoep, etc. niet om er een groot feest van te maken in je hut
  • Slingers en ballonnen mogen natuurlijk mee
  • Energiedrank, alcohol, sigaretten, aanstekers, laserpennen, mobiele telefoons, enz. laten we thuis!
  • Hou het voor iedereen leuk in de nacht. Ga je je misdragen? Dan lig je heel snel thuis in je eigen bedje…

U kunt uw kind ten alle tijde bereiken via de nachtploeg. De nachtploeg is te bereiken onder het telefoonnummer 06- 8333 4357. Als u uw kind komt ophalen, laat de nachtleiding dan weten dat u weggaat.

(De tekst loopt door onder de foto)

Mocht uw kind (speelweekgroepen 2 t/m 4) in de hut mogen slapen, maar u heeft nog geen slaapbriefje ingeleverd? Wilt u dit dan alstublieft morgen inleveren bij het bestuur?

Alweer over de helft… De tijd gaat snel! We zien jullie graag allemaal morgenochtend en/of morgenavond weer!