Menu Sluiten

Bijna weer voorbij!

Wat is het ontzettend snel voorbij gegaan… Vanavond alweer de laatste dag (lees: avond) van de speelweek… Gisterenavond hebben we, ondanks het buitje dat viel tijdens de BBQ, een fantastische Bonte Avond gehad met optredens van alle kinderen van de speelweek. Als wij ons niet vergissen dan heeft iedereen een hele leuke avond gehad!

Vannacht hebben de kinderen die mochten ‘slapen’ in de hutten gebivakkeerd op het speelweekterrein samen met de nachtleiding. Rond 7:00 uur vanmorgen zijn alle kinderen weer opgehaald om even goed bij te tanken. Er zal vannacht weinig geslapen zijn!

Vanmorgen heeft de leiding samen met de terreinploeg de hutten weer afgebroken en met groot materieel al het hout verplaatst naar het terrein van de ijsbaan. Daar is iedereen vanaf 17:00 uur van harte welkom. Eerst zal de Brandweer nog wat activiteiten organiseren en krijgen de kinderen een ijsje van ons. Rond de klok van 17:30 uur zal Rick Piraat de brandstapel aansteken. Afsluitend krijgen alle kinderen nog een cadeautje ter herinnering aan deze leuke week.

Tot vanavond!