Menu Sluiten

De speelweek heeft een nieuwe bestuursformatie!

Afgelopen zomer hebben wij tijdens de Bonte Avond als bestuur afscheid genomen van drie bestuursleden. Na jarenlange inzet voor de speelweek hebben Rick van Duijn, Johan Slob en Marie-Thérèse Zwanenburg hun bestuurstaken neergelegd. Wij gaan ze in ieder geval erg missen, maar wellicht dat een aantal van hen nog terugkeren als leiding… Inmiddels kunnen we melden dat het bestuur is aangevuld met drie nieuwe bestuursleden! Daarmee zijn we startklaar om de Speelweek van 2019 te kunnen organiseren.

Met het wegvallen van Rick, Johan en Marie was er een aardig gat geslagen binnen het bestuur. Het overgebleven bestuur, bestaande uit Agnita van Veldhuizen, Sylvia Kroone, Patricia, Koen Veelenturf en Maarten Eggenhuizen zal worden versterkt met drie nieuwe leden. De nieuwe bestuursleden zijn Robert van den Berg, Petra van der Neut en Sharon van de Burgt. Ze zijn alle drie bekende gezichten en zijn al vele jaren actief voor de speelweek. Van de nieuwe bestuursleden zal Robert het stokje overnemen van Rick als voorzitter van de speelweek.

Robert: “Met de open gekomen plekken binnen het bestuur, was het tijd om zelf in actie te komen. Al meer dan 12 jaar ben ik groepshoofd van Groep 4 en nu ga ik de uitdaging aan om de speelweek voor te zitten. Dit had ik niet gedaan als de basis niet stond. Van daaruit en met enkele ouwe rotten in het speelweekvak gaan we proberen Speelweek Nieuwerbrug nog leuker te maken en verder te ontwikkelen.”

Meer informatie over het bestuur vindt u via deze link.

De komende jaren staat de speelweek een aardige uitdaging te wachten wat betreft de locatie. Er wordt druk gebouwd in De Wijde Wiericke. Afgelopen jaar zijn we als speelweek verhuisd naar het terrein achter de Gravin Jacobastraat. Het is voor ons erg goed bevallen en we hopen dat we daar ook het aankomende jaar weer gebruik van kunnen maken.

Inmiddels hebben zich al meerdere nieuwe en oud-vrijwilligers opgegeven als vrijwilliger voor de Speelweek van 2019. Wij vinden het ontzettend leuk en bijzonder dat er elk jaar weer een grote groep (ex-)Nieuwerbruggers opstaat om de leukste week van het jaar te organiseren. Opgeven kan via onze website: https://speelweeknieuwerbrug.nl/vrijwilligers.

Het (nieuwe) bestuur van Speelweek Nieuwerbrug
Robert, Koen, Agnita, Sylvia, Patricia, Maarten, Petra en Sharon