Menu Sluiten

Thema Speelweek 2019

Begin april hebben we tijdens onze eerste vrijwilligersbijeenkomst van het jaar het thema aan onze leiding bekend gemaakt! Na ruim een maand het thema nog even geheim te hebben gehouden is het dan nu echt tijd om het thema ook aan de rest van Nieuwerbrug en omstreken bekend te maken!

Het thema van Speelweek Nieuwerbrug 2019 is…

We gaan ons dit jaar onderdompelen in het zomercarnaval. Haal de korte broeken en de zonnebrillen maar tevoorschijn! Het belooft een hele leuke feestweek te worden!

Inschrijving

Net als voorgaande jaren kunt u uw kind(eren) vanaf 1 mei inschrijven via onze website met het vernieuwde inschrijfformulier. Ook dit jaar hopen we natuurlijk weer een heleboel kinderen een fantastische week te bezorgen! Het inschrijfgeld voor dit jaar bedraagt tot en met 31 mei €22,50 per kind. Vanaf 1 juni wordt het inschrijfgeld verhoogt naar €27,50 per kind. Op het moment van schrijven hebben we al een aantal inschrijvingen mogen ontvangen!

Om te voorkomen dat kinderen met ouders die het niet zo breed hebben niet mee kunnen doen aan de speelweek, kunt u een beroep doen op het Ondersteuningsfonds van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Als u een bijstandsuitkering heeft, dan kunt u het inschrijfgeld vergoed krijgen uit dat fonds. Op onze inschrijfpagina kunt u meer informatie vinden over de inschrijving en het Ondersteuningsfonds.

Kinderen van buiten het dorp

Onze speelweek is uniek in zijn soort. We organiseren elk jaar weer leuke activiteiten, de huttenbouw en als hoogtepunt mag je na de Bonte Avond (vanaf speelweekgroep 2) blijven slapen in je getimmerde hut! Wij willen zoveel mogelijk kinderen deze ervaring bieden en steeds meer kinderen van buiten Nieuwerbrug weten onze gezelligheid te vinden. Neefjes, nichtjes, vriendjes en/of vriendinnetjes van buiten het dorp zijn dan ook van harte welkom bij onze speelweek!

Programma

Op dit moment wordt er hard gewerkt door alle groepen om het programma van de speelweek in elkaar te zetten. Zodra er nieuws is over het programma, dan zullen we dat bekend maken via onze programmapagina, sociale media en de Nieuwsbrug. Op de programmapagina kunt u het programma van vorig jaar vinden ter indicatie. Let op! De tijden van de speelweek kunnen dit jaar anders zijn!

Terrein

Vorig jaar zijn we met de speelweek verhuisd naar het terrein achter de Gravin Jacobastraat, omdat er gebouwd ging worden op het voormalige trapveldje. De ijsbaan bleek te drassig om de grote speelweektent op te zetten. Dit jaar zijn er weer nieuwe ontwikkelingen in De Wijde Wiericke. Binnenkort wordt er op de ijsbaan zand gestort om het terrein bouwrijp te maken. Daardoor kan de speelweek hoogstwaarschijnlijk dit jaar weer terugverhuizen naar de ijsbaan. Begin juni krijgen we uitsluitsel van de Gemeente over de beschikbaarheid van het terrein. Lukt het niet om het op tijd voor elkaar te krijgen? Dan zullen we ook dit jaar weer neerstrijken op het terrein achter de Gravin Jacobastraat. We houden u op de hoogte!

Sponsoring

Zonder sponsoring kunnen wij de speelweek helaas niet organiseren. Daarom zijn we ieder jaar weer ontzettend blij met de bedrijven en personen die ons willen sponsoren! Ruim 60 vrijwilligers zetten zich in om voor zo’n 160 kinderen er weer een onvergetelijke week van te maken.

Ook dit jaar hopen we weer op voldoende steun. We hebben al een aantal sponsoren gevonden en donaties gekregen, maar we zijn nog op zoek naar extra steun. Zou u de speelweek ook willen steunen? Elk bedrag is meer dan welkom! Op onze sponsorpagina kunt u meer informatie vinden over onze sponsorpakketten, maar u kunt ook een bedrag overmaken naar de speelweek. Het rekeningnummer van de speelweek is: NL66 RABO 0119 5817 28 t.n.v. St. Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug o.v.v. Speelweek 2019. Namens de kinderen van Nieuwerbrug en omstreken alvast heel erg bedankt!

Houd ons in de gaten!

Wilt u tussentijds op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom de leukste week van het jaar? Kijk dan af en toe op onze website of like ons op Facebook, Twitter en/of Instagram!

Wij kijken in ieder geval al heel erg uit naar de speelweek! U ook? Zet de speelweek alvast maar in uw agenda, dit jaar is de speelweek van 26 t/m 30 augustus.

Bestuur Speelweek Nieuwerbrug
Robert, Koen, Agnita, Sylvia, Petra, Patricia, Sharon en Dirk