Menu Sluiten

Opening Speelweek 2019

Nog maar één nachtje slapen en het is zover! Dan gaan we beginnen aan de leukste week van het jaar… De week van de Speelweek! Het belooft weer een ontzettend leuke week te worden, dit jaar met als thema Zomercarnaval. Heb je de samba-ballen al klaarliggen? Het terrein ligt er netjes bij, de leiding is fris en fruitig, we zijn er klaar voor! Met deze nieuwsbrief willen we u nog even informeren over de dag van morgen.

Warme weer

Het is natuurlijk ontzettend fijn dat er heel erg mooi weer is voorspeld voor tijdens de speelweek. Tijdens de week gaat het kwik richting of over de 30 graden. Wij zullen zorgen voor extra drinken en een licht aangepast programma qua spellen, etc. Wilt u zorgen dat uw kinderen ingesmeerd zijn met zonnebrand en dat ze extra bij zich hebben? En misschien een petje tegen de zon?

Doe uw kinderen géén (teen)slippers aan. Het zand en de rijplaten worden erg warm…

Programma voor Dag 1

Op maandag 26 augustus is het dan zover! Om 9:00 uur verwachten we iedereen bij het speelweekterrein voor de opening van Speelweek 2019! Burgemeester Christiaan van der Kamp zal samen met onze kersverse nieuwe voorzitter Robert de speelweek openen. Het zou leuk zijn als iedereen verkleed komt in een zomercarnavaleske outfit! Als de kinderen verkleed komen, zorg dan ook voor een extra setje kleren voor het spelen van de spellen. Het terrein bestaat helemaal uit zand en we gaan ook een aantal waterspelletje doen.

Speelweekgroepen 1 en 2

De Speelweekgroepen 1 en 2 (basisschoolgroepen 0 t/m 4) gaan vandaag allemaal spannende spellen doen op en rond het veld. Tussen de middag om 12:00 uur gaan ze even naar huis om bij te komen. Om 14:00 uur is iedereen weer van harte welkom om verder te gaan met de ontdekkingstocht in de wereld van het Zomercarnaval! Om 16:00 uur worden jullie weer opgehaald door de papa’s en mama’s.

Speelweekgroepen 3 en 4

De Speelweekgroepen 3 en 4 (basisschoolgroepen 5 t/m 8) gaan vandaag met de fiets op pad. We gaan vandaag lekker zwemmen in het zwembad in Bodegraven! Neem dus je fiets, zwemspullen, handdoek en een lunchpakketje mee. Deze groepen gaan tussen de middag niet naar huis en zijn om 16:00 uur weer op het veld.