Menu Sluiten

Programma Dinsdag

Wat was het warm vandaag! Maar de kinderen en de leiding hebben zich bijzonder goed vermaakt met alle waterspelletjes en in het zwembad. Voor Groep 1 en 2 werden er zelfs nog waterijsjes gebracht door Anita van der Neut van Gastouderopvang Dol-Fijn! Heel erg bedankt!

Morgen wordt het weer erg warm, dus hebben we weer een aantal kleine aanpassingen gedaan aan het programma. Hieronder leest u daar meer over.

Programma voor Dag 2

Op dinsdag 27 augustus hebben we een iets ander programma dan u normaal van ons gewend bent. Let dus goed op!

Speelweekgroepen 1 en 2

De Speelweekgroepen 1 en 2 (basisschoolgroepen 0 t/m 4) gaan vandaag een dagje uit, namelijk naar Ballorig in Gouda. De ouders/verzorgers moeten de kinderen daar zelf naartoe brengen en ophalen! We starten vandaag om 10:00 uur en we stoppen vandaag om 15:00 uur. De kinderen krijgen in Ballorig onbeperkt te drinken, krijgen een patatje mayo en een perenijsje. Ballorig heeft speciaal voor ons ook een aantal waterspelletjes buiten klaargezet! Smeer dus uw kinderen goed in met zonnebrand en geef een flesje mee.
Het adres voor Ballorig in Gouda is: Burg. van Reenensingel 125, 2803PA Gouda.

Speelweekgroepen 3 en 4

De Speelweekgroepen 3 en 4 (basisschoolgroepen 5 t/m 8) gaan vandaag weer met de fiets op pad. We gaan vandaag lekker de polder in bij Truus! Om 9:00 uur worden jullie verwacht op het veld. Neem je fiets, zwemspullen, oude dichte schoenen, droge kleren, handdoek, zonnebrand en een lunchpakketje mee. Deze groepen gaan tussen de middag niet naar huis en zijn om 16:00 uur weer op het veld.