Menu Sluiten

Programma Donderdag 29 augustus

Op donderdag 29 augustus staat de dag in het teken van de Bonte Avond! We hebben een aantal dingetjes waar even op gelet moet worden voor morgen.

Elke groep gaat hele leuke workshops doen. We hebben verschillende leuke begeleiders uitgenodigd om ons allerlei leuke dingen aan te leren. Op donderdagochtend wordt iedereen verwacht om 8:30 uur. Dit is iets anders dan jullie van ons gewend zijn! Let op! Sommige groepen hebben andere eindtijden in de ochtend!

Speelweekgroepen 1

De kinderen van Groep 1 gaan van 8:30 uur tot 12:00 uur allerlei leuke workshops doen. Tussen de middag gaan de kinderen even lekker naar huis. Om 16:00 uur zijn de kinderen weer welkom. Dan gaan we de laatste voorbereidingen treffen voor de Bonte Avond. Om 17:00 uur gaan wij in optocht de ouders ophalen rondom de Graaf Albrechtstraat/Graaf Florisweg. Na aankomst op het veld is iedereen van harte welkom om bij ons te eten in het openluchtrestaurant.

Tijdens de middag/avond heeft Groep 1 gevraagd of alle kinderen in een wit t-shirt kunnen komen. Op die manier is Groep 1 helemaal te herkennen als één groep.

Speelweekgroepen 2

De kinderen van Groep 2 gaan van 8:30 uur tot 12:00 uur allerlei leuke workshops doen. Na 12:00 uur hebben de kinderen de gelegenheid om de hutten in te richten. Op de avond is daar geen tijd voor. Rond 12:30 uur gaan de kinderen naar huis. Om 15:00 uur worden ze weer verwacht en gaan we de laatste voorbereidingen treffen voor de Bonte Avond. Om 17:00 uur gaan wij in optocht de ouders ophalen rondom de Graaf Albrechtstraat/Graaf Florisweg. Na aankomst op het veld is iedereen van harte welkom om bij ons te eten in het openluchtrestaurant.

Tijdens de ochtend heeft Groep 2 gevraagd of alle kinderen een extra wit t-shirt mee kan nemen die beschilderd mag worden. Als ze klaar zijn met knutselen, dan is Groep 2 als één groep te herkennen.

Speelweekgroepen 3

De kinderen van Groep 3 gaan van 8:30 uur tot 12:00 uur allerlei leuke workshops doen. Na 12:00 uur hebben de kinderen de gelegenheid om de hutten in te richten. Op de avond is daar geen tijd voor. Rond 12:30~13:00 uur hebben we nog een leuke verrassing! Let op! Trek oude kleren aan ‘s morgens, want jullie kunnen een beetje vies worden. Rond 13:15~13:30 uur kunnen jullie even naar huis. Om 16:00 uur zijn de kinderen weer welkom. Dan gaan we de laatste voorbereidingen treffen voor de Bonte Avond. Om 17:00 uur gaan wij in optocht de ouders ophalen rondom de Graaf Albrechtstraat/Graaf Florisweg. Na aankomst op het veld is iedereen van harte welkom om bij ons te eten in het openluchtrestaurant.

Tijdens de middag/avond heeft Groep 3 gevraagd of alle kinderen een kledingcombinatie van wit met blauw aan kan doen. Op die manier is Groep 3 helemaal te herkennen als één groep.

Speelweekgroepen 4

De kinderen van Groep 4 gaan van 8:30 uur tot 12:00 uur allerlei leuke workshops doen. Na 12:00 uur hebben de kinderen de gelegenheid om de hutten in te richten. Op de avond is daar geen tijd voor. Rond 12:30~13:00 uur hebben we nog een leuke verrassing! Let op! Trek oude kleren aan ‘s morgens, want jullie kunnen een beetje vies worden. Rond 13:15~13:30 uur kunnen jullie even naar huis. Om 16:00 uur zijn de kinderen weer welkom. Dan gaan we de laatste voorbereidingen treffen voor de Bonte Avond. Om 17:00 uur gaan wij in optocht de ouders ophalen rondom de Graaf Albrechtstraat/Graaf Florisweg. Na aankomst op het veld is iedereen van harte welkom om bij ons te eten in het openluchtrestaurant.

Tijdens de middag/avond heeft Groep 4 gevraagd of alle kinderen in een roze of rood t-shirt kunnen komen. Op die manier is Groep 4 helemaal te herkennen als één groep.

Bonte Avond

We hopen natuurlijk dat iedereen een vorkje meeprikt bij onze dorpsbarbecue. We hopen ook dat iedereen leuk verkleed komt in stijl van het zomercarnaval. Rond 19:00 uur starten we met de optredens van de kinderen. We hebben dit jaar ook live muziek! De heupjes kunnen swingen! De Bonte Avond verloopt iets anders dan u van ons gewend bent. Er zijn geen stoelen, dus de voetjes kunnen van de vloer! Tijdens de Bonte Avond is onze keuken de hele avond open. Na de optredens van de kinderen sluiten we af met een zomers feestje… Rond 21:30 uur kunnen dan eindelijk de kinderen van Groepen 2 t/m 4 naar de hutten om te gaan ‘slapen’.