Menu Sluiten

Agnita onderscheiden

Na de optredens van de Bonte Avond hadden wij als bestuur nog een hele bijzondere verrassing. Maandenlang hebben we het geheim moeten houden, voorpret gehad en allerlei dingen bekokstoofd om er een bijzonder moment van te maken. Onze Agnita hadden wij voorgedragen voor een Koninklijk Lintje! Burgemeester Christiaan van der Kamp kwam hoogstpersoonlijk het lintje uitreiken.

Agnita is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Dit onder andere vanwege haar jarenlange inzet voor de Speelweek. Ze heeft in haar periode als vrijwilliger verschillende rollen en taken op zich genomen, van aanspreekpunt tot penningmeester. Ook heeft zij elf jaar in de Marktcommissie van de Najaarsmarkt in Bodegraven gezeten en ontvangt zij Sinterklaas en zijn Pieten voordat ze op de boot stappen en Nieuwerbrug binnenvaren.