Menu Sluiten

Bizarre tijden…

Op dit moment leven we in een gekke en onzekere tijd. Het bestuur van de speelweek hoopt dan ook dat iedereen nog gezond is en gezond zal blijven!

We kunnen het ons heel goed voorstellen dat de speelweek wel het laatste is waar u op dit moment aan denkt. Op dit moment heeft u tenslotte wel wat anders aan uw hoofd met (waar mogelijk) thuiswerken en kinderen die thuis lessen moeten volgen, omdat ze niet naar school kunnen.

Toch is een klein clubje Nieuwerbruggers alweer even bezig met de organisatie van de speelweek. Ook wij kunnen nu natuurlijk niet bij elkaar komen om te vergaderen doen dat nu als zoveel thuiswerkers met een videovergadering. Niemand weet hoe de huidige crisis zal verlopen en wanneer de huidige maatregelen zullen worden afgebouwd. Omdat wij hoop blijven houden hebben we besloten om gewoon door te gaan met de voorbereidingen voor de speelweek die dit jaar van 24 tot en met 28 augustus zal zijn.

Normaal gesproken zouden we in maart of april met onze vrijwilligers de aftrap geven tot een nieuw speelweekseizoen, maar ging helaas niet door. We hopen deze in juni in te kunnen halen! De groepsleiding hebben we zo goed als rond en binnenkort zullen we via de mail alvast aan de leiding bekend maken in welke groep ze zijn ingedeeld.

Meestal starten we eind april/begin mei met de inschrijving van de kinderen voor de speelweek op onze website. Vanwege de grote onzekerheid op dit moment hebben we besloten om de start van de inschrijving uit te stellen tot 1 juni. We hopen dat er tegen die tijd meer duidelijkheid zal zijn over de verspreiding van het virus en het mogen organiseren van evenementen in het einde van de zomervakantie.

We hopen dat deze crisis snel zal verdwijnen en dat iedereen deze gezond mag doorstaan! Houd je goed aan de gestelde maatregelen van de overheid en zorg goed voor elkaar!

Bestuur Speelweek Nieuwerbrug
Robert, Koen, Petra, Sylvia, Sharon en Dirk