Menu Sluiten

Voorzichtig goed nieuws van de speelweek

Beste kinderen, ouders/verzorgers en vrijwilligers,

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met de eerste voorbereidingen van de speelweek. Dat gaat nog steeds niet helemaal op de manier zoals we gewend zijn… Wij hebben elkaar als bestuur helaas nog niet live kunnen ontmoeten en zien elkaar nog op ons schermpje. Langzaam worden er wat positieve lichtpuntjes zichtbaar en als alle voorspellingen enigszins uitkomen, dan kunnen we in augustus een speelweek organiseren zoals jullie van ons gewend zijn!

Wij gaan in ieder geval ons uiterste best doen om weer een mooi programma neer te zetten. Uiteraard onder voorbehoud, maar we zijn erg optimistisch over de mogelijkheden in augustus!

Vorig jaar kon de speelweek helaas niet doorgaan. Dat betekende dat de kinderen van Groep 8 in het schooljaar 2019/2020 hun laatste keer speelweek moest missen. Maar niet getreurd! We zijn jullie niet vergeten! Als je vorig jaar in Groep 8 zat, mag je dit jaar voor één keertje wel meedoen! Je komt dan terecht in Groep 4 (groene groep). Doen jullie mee?

Elk jaar kunnen we ook rekenen op onze geweldige vrijwilligers. Een heleboel hebben zich alweer opgegeven, maar we hopen nog wat aanmeldingen te ontvangen. Meld je snel aan op onze vrijwilligerspagina!

Binnenkort zullen we het thema van dit jaar bekend maken, wel hebben we alvast de datum van de inschrijving van de kinderen. Vanaf 1 juni zal de inschrijving voor de kinderen openen op onze website! We kunnen niet beloven dat de speelweek zonder aanpassingen kan doorgaan, maar we hopen dat iedereen er weer bij is dit jaar om samen de allerleukste week van het jaar te beleven!

Wilt u ons financieel of met materialen steunen? Kijk dan op de sponsorpagina voor meer informatie! Elke steun is meer dan welkom.

Bestuur Speelweek Nieuwerbrug
Robert, Koen, Petra, Sharon, Dirk en Sylvia