Menu Sluiten

Thema Speelweek 2021

De vooruitzichten zien er steeds beter uit… Vorig jaar kond de Speelweek helaas niet doorgaan en hebben we de Huttenbouw in de Tuin georganiseerd. Dit jaar zullen we weer een échte Speelweek organiseren. Goed nieuws dus voor de kinderen uit Nieuwerbrug en omgeving!

Vorig jaar kon de speelweek niet doorgaan. Daardoor heeft de Groep 8 van vorig jaar geen laatste speelweek gehad. We hadden al beloofd iets te doen voor hen… Dit jaar mag voor één keer ook de Groep 8 van vorig schooljaar meedoen!

Terrein

Dit jaar zullen we niet neerstrijken op het terrein van de IJsclub. Vorig jaar is de kantine van IJsclub De Wintervermaak gesloopt en zijn de voorbereidingen getroffen om het terrein bouwrijp te maken voor woningbouw. Dit jaar zullen we de tent opzetten op het terrein tegenover Tennisvereniging De Wiericke aan de Brandschouwer. We zijn de tennisvereniging heel dankbaar dat we gebruik mogen maken van hun faciliteiten.

Programma

Op dit moment wordt door het bestuur en de vrijwilligers hard gewerkt om de laatste hand te leggen aan het programma. Dit jaar is dat best een uitdaging, vanwege de nog geldende Coronabeperkingen. Gelukkig hoeven onder de huidige maatregelen kinderen geen afstand tot elkaar te bewaren en gaan we ervoor zorgen dat het voor de vrijwilligers op een veilige manier kan. Binnenkort komen we met meer informatie over het programma.

Thema

Elk jaar staat de speelweek in het teken van een thema. Dit jaar houden we het dichtbij huis… Het thema van dit jaar is: “Beestenboerderij”.

We duiken in de wereld van de boerderij: wat verbouwen boeren allemaal, welke dieren leven er allemaal op de boerderij en hoe zorgen boeren ervoor dat ons eten in de supermarkt ligt?

Inschrijving

De inschrijving voor de speelweek is geopend op onze website! We hebben de eerste inschrijvingen al mogen ontvangen en hopen deze zomer weer heel veel kinderen een leuke afsluiter van de zomervakantie te bezorgen! Meer informatie over de inschrijving vindt u op onze website.

Terreinmeester en terreinploeg

We zijn op zoek naar versterking van het bestuur! Voor vanaf volgend jaar zoeken we een nieuwe terreinmeester. Lijkt het u leuk om ons te helpen in de organisatie? Stuur dan een mailtje via het contactformulier. Ook zoeken we voor vanaf volgend jaar versterking in de Terreinploeg. Bent u de handige vader of moeder die we zoeken? Laat het ons weten!

Sponsoring

Wilt u ons financieel of met materialen steunen? Kijk dan op de sponsorpagina voor meer informatie! Elke steun is meer dan welkom.

Hopelijk zien we u deze zomer weer bij de speelweek! Wij hebben er in ieder geval weer heel erg veel zin in!